Unika smakupplevelser med ett gott syfte

Yalla Rinkeby är ett arbetsintegrerat socialt företag med målsättningen att utveckla och sälja produkter producerade av kvinnor långt ifrån den konventionella arbetsmarknaden. Vårt syfte är att stärka utlandsfödda kvinnor genom empowerment, kunskapsinsatser och arbetsträning. All vinst återinvesteras i företaget så att fler kvinnor ska få möjligheten att bli självförsörjande. Genom att handla på Yalla Rinkeby gör du skillnad för kvinnor i Järva.

Event & Matstudio

Yalla Café är en vacker lokal där vi gärna huserar inspirationskvällar med fokus på mat och kultur. Kontakta oss så berättar vi mer.

En meny fylld med historia

Vi på Yalla Rinkeby lagar mat med inspiration från världen och platser där vi har våra rötter. Till exempel är Injera-bröden typiska i etiopisk matlagning, men vi tycker att de fungerar lika bra med den syriska muhammaran som med alicha. Vi lagar mat med hjärta och historia och menyn förändras med oss.

Vi ser helst att du beställer minst 10 portioner. Vill du ha färre portioner än så, kan priserna justeras. Vid cateringbeställningar ser vi gärna att du delar följande information med oss i din förfrågan:

  • Namn:
  • Företag:
  • Fakturaadress:
  • Referensperson eller ert beställningsnummer:
  • Telefonnummer:
  • Datum och tid för leverans:
  • Adress för leverans:

Kontakta oss för att få ta del av vår senaste meny och för att göra en beställning. Betalning kan ske genom kort, swish eller faktura.

... Med hållbarhet i fokus

Vi lagar all vår mat från grunden och med hållbarhet, långsiktighet och miljö i fokus.

Vi odlar grödor lokalt på Järvafältet, vi komposterar och återanvänder så mycket som vi bara kan. Vi arbetar med jord-till-bordfilosofin samt säsongsbaserat produktutbud och är stolta över att kunna säga att vi har inte har något matsvinn i vår verksamhet. Dessutom återinvesteras all vinst i vår verksamhet. Läs mer om hur sociala företag fungerar här.